For at gøre en lang historie kort, så er jeg startet på at dyrke min egen medicin. Dette kommer sig af at jeg efter en stor bilulykke aldrig er blevet den ”samme” igen. I dag lever jeg med kroniske smerter. Min egen læge nægter at give mig en recept på medicinsk cannabis. Grundlaget er at det farligt, vanedannende og at der er manglende evidens for at det virker.

Billige led lamper – reder mand for kroniske smerter.

Derimod vil min egen læge hellere end gerne udskrive et morfinpræparat som skal smertedække mig. JA, du læste rigtig – Morfin. Hvornår har det nogensinde været godt at tage morfin. Dette er også vanedannende og ud over det så påvirker det mig på en sådan måde. At jeg tåger rundt i en smombie tilstand hvilket jeg ikke bryder mig om, overhovedet. Så derfor er jeg stoppet med at tage morfin uden varsel, og derfor dyrker jeg nu min helt egen medicin som virker. 

Jeg har dog desværre været så uheldig at min gro lampe er gået i stykker, og jeg har derfor brug for en ny lampe, i en fart – for at det ikke vil påvirke mine planters cyklus. Jeg havde hørt at LED skulle være det ”nye sort”, så derfor startede min søgen efter nogle billige led lamper. Da pengene ikke er de store for tiden, var det vigtigt for mig at det var nogle billige led lamper som samtidig også var et kvalitetsprodukt. Efter kort søgen online fandt jeg hurtigt en århusiansk gro shop som kunne indfri mine ønsker og præferencer.

Den her forretning er fantastisk

Endnu bedre var at jeg allerede efter en hverdag modtog min bestilte pakke med posten, så nu kunne jeg komme i gang og videre med mit medicinprojekt. I dag er jeg stadig en mand med kroniske smerter, det må jeg bare indse at jeg skal ende mine dage med – men jeg er så taknemmelig og lykkelig over at jeg med min egen hjemmedyrkede medicin kan holde smerterne i skak, og have en nogenlunde hverdag fri af smerter. Medicinsk cannabis har givet mig livet tilbage.